fbpx

LinkedIn training


De LinkedIn training wordt gegeven op onze locatie in Best. Het is een ochtendtraining met maximaal 12 deelnemers. Je leert hierin de volgende punten:

✔️Profieloptimalisatie van je LinkedIn persoonlijke profiel;

✔️Hoe werkt het LinkedIn algoritme;

✔️Hoe je zorgt voor een pakkende strategie op LinkedIn;

✔️Hoe je zorgt voor de juiste content op LinkedIn;

Tijdens de training staat interactie centraal en gaan we gezamenlijk aan de slag met jouw LinkedInprofiel en -strategie, zodat je direct na de training aan de slag kunt met jouw online zichtbaarheid.


Recensies LinkedIn

"Het is een prima workshop met heel veel informatie. Tijdens deze workshop heb ik veel tips & tricks gekregen. Het is zeker de moeite waard om deze workshop te volgen. LinkedIn biedt veel meer dan ooit gedacht. Kayleigh bedankt voor je snelle uitleg. Ik zou deze training aanbevelen aan iedereen die met LinkedIn werkt, ik heb zelfs al wat tips doorgegeven! Hoeveel interessante informatie kun je in twee uur krijgen.... Nou, heel veel!"

Anni – Angeline Koster


"Zeer goed verzorgde en voorbereide training van Kayleigh. De training is erg toegespitst op het direct kunnen toepassen op je eigen LinkedIn-pagina en je wordt er ook direct bij geholpen. Er is voldoende ruimte voor individuele vragen en je wordt uitgedaagd om na te denken over wat je plaatst! Leuke setting, interactief en erg nuttig! Ik zou de training eigenlijk wel aan iedereen aanbevelen. Voor zowel mensen die (nog) niet zoveel doen met LinkedIn of niet zoveel ervaring ermee hebben (zoals ik..) als voor ervaren gebruikers. Je krijgt info over LinkedIn waar iedereen wel wat mee kan en tips & trics waar je je voordeel mee kunt doen. Ik vond het super leuk om te doen en erg gezellig ! Thanks Kayleigh voor je enthousiaste aanpak."

Solid Base BV – Ingrid Luijs


"De training zat vol interessante en direct bruikbare informatie. Ik heb zelfs tijdens de training mijn LinkedIn aangepast naar een betere versie. Direct toepasbaar, ik ging happy naar huis. Deze training zou ik zeker aanbevelen, mijn netwerk zal ik zeker gaan inlichten tijdens meetings. Naar aanleiding van deze training kwam ik in contact met een aantal mensen die ik later zal ontmoeten bij een ontbijt sessie waarbij een mogelijke lead aanwezig zal zijn. Later is interesse in onze applicatie ontstaan. Tevens was er een website bouwer en tekst schrijver aanwezig die wellicht iets voor mij kunnen betekenen."

See IT all – Robert de Nes


Bijzondere interessante training, veel geleerd en ik moet nog flink aan de gang om dit allemaal te verwerken. En dat in 2 uur tijd, geweldig! Kayleigh houdt de vaart erin met haar kennis te spreiden op een plezierige en duidelijke wijze, daar hou ik van! Ik kan deze training zeker aanbevelen aan een heel groot deel van mijn netwerk. En diegene die zeggen alles er al vanaf te weten, je zult versteld staan wat je nog meer te weten kan komen!

Henri Boer Fotografie – Henri Boer


Tijdens deze training heb ik veel geleerd, vooral veel nieuwe dingen. Ik ben benieuwd wat dit mij op gaat leveren. Deze training zou ik zeker aanbevelen aan collega’s en netwerken. Je hebt dit goed gedaan, leuke vlotte training en precies lang genoeg!

Bonheur Horeca Groep – Mitch van Helvert


Enkele maanden geleden heb ik de LinkedIn training van Kayleigh (Peanuts Marketing) gevolgd. Interessante uitleg over hoe LinkedIn nu daadwerkelijk voor jou als persoon kan worden ingezet en hoe LinkedIn jou ranked op basis van je activiteiten. De tips en tricks die Kayleigh heeft uitgelegd ben ik gaan toepassen met als resultaat dat mijn berichten ineens veel meer likes krijgen en een mega boost in hun bereik hebben gekregen. Voorheen had ik circa 300 views op een bericht en nu scoor ik minimaal 2.000! views en de laatste post zelfs 4.000 plus! Ik kan deze training dan ook met een gerust hart aanbevelen aan elke ondernemer omdat je er gewoon veel van leert.

Interpayment - Rob Pijnenburg

De LinkedIn-training bij Kayleigh van Peanuts Marketing is erg waardevol voor iedere LinkedIn-gebruiker. Je krijgt tips en trucs die je direct in de praktijk kan brengen en die ook daadwerkelijk bijdragen aan de zichtbaarheid en het bereik van je profiel. Ook specifieke vragen worden beantwoord en meegenomen in de training. Kortom, zeker een aanrader wat mij betreft!

Dinkelberg & Kuipers - Janneke van de Schoot