Werkwijze

Niets is lastiger dan alle ballen in de lucht houden als ondernemer. Dit geldt ook voor veel ondernemers op het gebied van marketing en/of salesstrategie. Vaak ligt het niet eens zozeer aan de ideeën, maar wel aan het bewaken van een duidelijke structuur en samenhang van je campagne. Kortom: een boodschap naar buiten waar je achter staat.

Bij Peanuts Marketing geloven wij erin dat marketing en sales ontzettend dicht bij elkaar liggen. Op het moment dat iemand zich betrokken en een connectie voelt met je product of bedrijf zullen ze bereid zijn om iets van je te kopen. Hier ligt dan ook onze expertise. Hoe breng jij de juiste boodschap over, met de juiste frequentie zonder vervelend te worden of een overkill te creëren.

Onze werkwijze is eenvoudig, oftewel Peanuts. Door het duidelijk en overzichtelijk te houden, zijn wij in staat onze klanten te ondersteunen. Wij doen dit op twee manieren. Namelijk door een maandpakket waarin wij werkzaamheden op afstand uitvoeren of op basis van een maatwerkpakket. Dit zijn vaak de bedrijven waarbij wij op locatie zitten voor een aantal uren per maand. Zo krijgen wij de juiste feeling met het bedrijf en/of het product, zodat de boodschap op de juiste manier kan worden overgebracht. Dit is zeker niet voor ieder bedrijf nodig, maar wij bieden wel deze mogelijkheid, omdat sommige producten en diensten nét om iets meer kennis vragen.

Peanuts Marketing houdt de regie over de campagnes en om de juiste expertise te leveren, werken wij samen met diverse zzp’ers. De (online) marketingwereld verandert snel. Dit vereist dan ook dat je hier dagelijks mee bezig bent. Onze keuze is daarom dat wij de regie houden, op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen en hiermee de perfecte sparringpartner zijn. Voor de uitvoering van een aantal werkzaamheden roepen wij hulp in van de mensen die hier dagelijks mee bezig zijn en zo voor de kwaliteit zorgen die wij graag leveren. Uiteraard hebben wij ook een groot aantal van de werkzaamheden in eigen beheer. Denk hierbij aan de strategie, social media marketing, e-mailmarketing en advertising. Door de samenwerking met andere zzp’ers weten wij doelen te realiseren. Dit leidt tot structuur, omzetgroei en schaalbaarheid binnen een bedrijf.