fbpx

Trainingen

Sales en leadgeneratie door middel van online marketing. Maar wat houdt sales en leadgeneratie nu eigenlijk in? Het betekent nieuwe klanten werven en meer omzet realiseren bij je huidige klanten. De trainingen bieden jou als ondernemer de mogelijkheid om te groeien door sales en leadgeneratie te koppelen aan online marketing. Er zijn diverse trainingen beschikbaar, zowel on -en - offline trainingen. De offline trainingen worden gegeven in C' Park Bata in Best. Peanuts Marketing is hier ook gevestigd met het kantoor. Ben jij er klaar voor om een echte Peanut te worden?

Online LinkedIn training

De online LinkedIntraining is te volgen via ons platform: De Peanuts Academie. In deze community heb jij toegang tot alle video’s. Zo zorg jij ervoor dat jij jouw profiel juist optimaliseert. Daarnaast heb jij de mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten. Het delen van kennis, opdoen van kennis en elkaar versterken waar nodig. Dat maakt jou een echte Peanut!

Meld je gratis aan voor de Peanutsacademie en bekijk de mogelijkheden voor een LinkedIn training.

Meld je gratis aan voor de Peanuts Academie

LinkedIn profieloptimalisatie

De LinkedIn training ‘profieloptimalisatie’ wordt gegeven in een groep van maximaal 10 personen. In deze training gaan we direct aan de slag met jouw LinkedIn strategie. Interactie staat centraal tijdens deze training. Aan het eind van deze training loop je de deur uit me een compleet ingericht profiel, de juiste kennis over het platform en inspiratie om killercontent te schrijven. Een echte Peanuts strategie, dat kun je wel zeggen!

Aanmelden voor de training

Incompany training

Bij Peanuts Marketing geven wij regelmatig incompany trainingen. Wij delen onze kennis en zorgen ervoor dat jij en je team weten hoe je online zichtbaarheid creëert en hoe je concrete leads realiseert uit je strategie.

Wist je bijvoorbeeld dat je met ieder teamlid zonder actief LinkedIn gebruik gemiddeld één deal per maand laat lopen? Ik zou zeggen: “Waar wacht je nog op? Zorg dat jouw bedrijf aan de slag gaat met LinkedIn. Er valt zoveel uit te halen!”

Vraag een offerte aan