fbpx

Hoe social ben jij?

Sociale media, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. LinkedIn, Facebook, Instagram, de mogelijkheden zijn oneindig. Net zoals het aantal gebruikers van deze platformen. Het kan dus zomaar zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet en je even vergeten bent dat pindakaas van pinda’s is gemaakt. Je twijfelt wat je moet plaatsen en waar je het moet plaatsen, want wanneer je dit doet, levert het weinig tot geen rendement op. Toch kun je tegenwoordig niet meer onzichtbaar zijn op het wereldwijde web en verwacht de maatschappij ons om online te bewegen.

Peanuts Marketing ondersteunt diverse bedrijven, uiteenlopend van business-to-business tot business-to-consumer, in haar online marketingactiviteiten. Van paginaoptimalisatie en contentcreatie tot daadwerkelijke plaatsing en de inzet van betaalde advertentiecampagnes. We ontzorgen je door het volledig voor je uit handen te nemen. Door continu zichtbaar te zijn en de juiste boodschap over te brengen, geven we jouw sales en leadgeneratie een boost.

Als fanatiekelingen op sociale media en met passie voor de online marketing, werkt Peanuts Marketing dagelijks aan een verhoging van de sales en leadgeneratie voor haar klanten. Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je online marketingactiviteiten uit handen te geven? Bekijk dan onderstaande pakketten.

Opstartkosten

Iedere campagne heeft een opstartfase nodig waarin Peanuts Marketing alle zaken op orde brengt. We nodigen je dan ook graag uit op locatie in Best om samen rond de tafel te zitten voor een uitgebreide brainstormsessie en strategiebepaling, waarna alle social media accounts geoptimaliseerd worden. Denk hierbij aan het Facebook- en Instagramaccount, maar ook aan de bedrijfs- en persoonlijke LinkedInpagina’s. Behoort de inzet van betaalde advertenties tot de mogelijkheden binnen het door jouw gekozen pakket, dan richten wij ook het advertentieaccount voor je in.

We zorgen ervoor dat alles op voorhand op de juiste manier wordt ingericht, zodat we daar later in het proces profijt van hebben. Een goed begin is immers het halve werk. Wil je meer weten over onze expertise en dienstverlening? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons in.