fbpx

Salesfunnels training

"Deze training is een opvolging van de training sales en leadgeneratie Buyerspersona. Het is niet noodzakelijk dat je de eerste training hebt gevolgd maar wel dat je een duidelijk beeld hebt van je buyerspersona. In deze training gaan we verder aan de slag met jouw sales en leadgeneratie. We starten met inspiratie en ideeën op het gebied van unieke content. Vervolgens gaan we de vertaalslag maken naar je eigen salesfunnels. Deze vertalen we door naar je eigen e-mailmarketingsysteem. Uiteindelijk ga je naar huis met een workflow / salesproces om te zorgen dat jij met de juiste content nieuwe klanten kunt werven of meer omzet kunt halen uit je bestaande klanten. Want een boodschap die blijft hangen…… That’s Peanuts!"


Wat kan je verwachten:


 • Een dag training om je eigen salesfunnels in elkaar te zetten;
 • Salestips om een echte salesfunnel in elkaar te zetten;
 • Je eigen e-mailmarketingsysteem (voor 1 jaar);
 • Template persoonlijk gemaakt voor je bedrijf;
 • Koppelingen naar je website en facebookcampagne;
 • Inlog voor de peanutsacademie, hierin staan werkboeken en je ontvangt daarnaast digitaal tips en inspiratie om extra rendement te halen uit je salesfunnels. Dit is een jaar toegankelijk;
 • Support per e-mail voor eventuele vraagstukken;
 • Je mailt over een beveiligde lijn waardoor je de kans om in de spam te komen minimaliseert.

  [honeypot aanmeldensalesfunnels]

  De training start om 09:30 uur en duren tot 17:00 uur op onze locatie in het Microlab in Eindhoven. De investering bedraagt voor de training €750 dit in inclusief je e-mailmarketingsysteem. Na afloop ontvang je een inlog voor onze Peanuts academie hierin staan: werkboeken, tips en inspiratie om meer uit je salesfunnels te halen en video’s hoe jij je e-mailmarketing kunt optimaliseren. Je kunt per maand 5.000 mailingen versturen en onbeperkt contactpersonen toevoegen aan je mailinglijsten. Hiervoor vragen wij een maandelijkse bijdrage van €29,50 per maand. Er zijn per training maximaal 6 plekken. Dit hanteren wij zodat we iedereen interactief en intensief kunnen helpen en het maximale rendement kunnen halen uit de training.