fbpx

Hoe zorg je dat jouw sales Peanuts wordt?

Je heb je beslissing gemaakt en wil verder groeien binnen je bedrijf! Je ziet alleen door de bomen het bos niet meer en je bent even vergeten dat pindakaas van pinda’s is gemaakt. Door middel van een Peanutskaart helpen wij jou als ondernemer verder. Waar liggen de saleskansen die nu niet worden benut. Bijvoorbeeld door de schaarste van tijd of onvoldoende kennis?

De Peanutskaart wordt vaak ingezet door (door)startende ondernemers die hulp nodig hebben bij hun bedrijfsstrategie. Deze strategie is erop gebaseerd om doelstellingen of salesdoelen te behalen. Grotere bedrijven weten ons voornamelijk te vinden als ondersteuning voor hun marketingafdeling. Wij helpen ze dan met een juiste strategie.

"De Peanutskaart is een goede stok achter de deur om (strategisch) over social media te blijven nadenken en er actief mee bezig te zijn. Daarnaast zijn de sessies met Kayleigh zó inspirerend dat het vinden van structuur en goede content daarna bijna als vanzelf gaat. Kortom, ik ben fan en ook echt voornemens om hier in de toekomst gebruik van te (blijven) maken. "

Janneke van de Schoot

"Ik keek echt iedere keer weer uit naar mijn bijeenkomsten met Kayleigh. Kayleigh is een kei als het gaat om afstemming op jou als ondernemer (zowel zakelijk als persoonlijk). We hadden echt een super goede klik. Op een gebied waar ik helemaal niet thuis was, wist zij goed af te stemmen aan welke input ik precies op de goede momenten behoefte had. Wat voor mij goed werkte, is dat Kayleigh mij aan het stuur liet, terwijl zij wel de richting bepaalde waar we heen gingen. Een mooi voorbeeld van co-creatie, waarbij ik als ondernemer mijn eigenheid kon (en van Kayleigh ook moest ;-) behouden! Dankjewel topper, zonder jou had ik dit resultaat nooit bereikt! Laat de klanten maar komen! "

Mieke van Schonkeren

Vraag een kennismakinggesprek aan

DIRECT PLANNEN