fbpx

Over Peanuts Marketing

Ons team bestaat uit 5 Peanuts. We hebben allemaal ons eigen specialisme en onze eigen Peanutskenmerken. Als je deze Peanuts mixt, krijgt je een echte “Pindakaasstrategie”. Waarom een pindakaasstrategie? Omdat je van pindakaas groot en sterk wordt en het alle voedingsstoffen bevat die je nodig hebt. Dat is precies wat wij doen. Wij zorgen ervoor dat jij alle voedingsstoffen tot je beschikking hebt voor sterke campagnes en zichtbaarheid van jouw bedrijf! That’s Peanuts!

Kayleigh

Als ondernemer heb jij je eigen manier van werken en hierbij hoort ook de communicatie richting je potentiele en huidige klanten. Maar ben jij je wel bewust hoe zich dit uit binnen jouw onderneming? Ik Kayleigh Goossens van Peanuts Marketing geloof erin dat sales en leadgeneratie niet moeilijk hoeft te zijn zolang je maar verkoopt vanuit oprechte interesse en waarde vanuit je bedrijf. Kayleigh is de oprichtster van Peanuts Marketing. Als ondernemer heeft zij binnen 2 jaar tijd 3 labels gelanceerd: Peanuts Marketing, Peanuts Mail en de Peanuts Academie. Ze startte ambitieus als zelfstandige en heeft nu een team van 5 Peanuts! Ze werkt graag samen en wil voornamelijk dat haar team doet wat ze leuk vinden! Ze is een expert op het gebied van marketingstrategieën en salesstrategieën. Deze combinatie én de kennis van de techniek, maakt het automatiseren van marketingprocessen voor iedereen mogelijk!

Larissa

Larissa is hoofddesign binnen Peanuts Marketing. Ze heeft al jaren ervaring als designer en ziet het als een uitdaging om de juiste visuals en uitstraling te presenteren voor een klant. De regie pakken binnen dit proces is voor haar Peanuts. Haar kracht is het uitdagen van een ondernemer en daarmee het optimaliseren van de vormgeving. Wat wil je uitstralen en hoe breng je dit over op je (potentiële) klant?

Sjors

Sjors is onze content Peanut. Hij is verantwoordelijk voor de teksten en de copywriting voor jouw bedrijf. Door zijn laagdrempelige manier van schrijven, waarin het enthousiasme naar voren spat, kan hij makkelijk een (potentiële) klant fan maken van jouw bedrijf! Zijn kracht is het verhaal van de ondernemer vertellen en de juiste diensten uitlichten, zodat iedereen de boodschap begrijpt en enthousiast wordt over het product.

Joany

Joany is onze support Peanut. Als echte Peanut vindt ze het fantastisch om de vraagstelling van de klant inzichtelijk te krijgen en hierbij te helpen binnen de strategie. Joany komt uit het noorden en door haar (h)eerlijke nuchterheid een aanvulling voor de strategie van jouw bedrijf. Haar kracht is het bewaken van de structuur, het inzichtelijk maken van doelen en stapsgewijs met je meekijken hoe je deze kunt bereiken.

Sam

Sam is onze Peanut in wording. Sam is, tijdens zijn stage, medeverantwoordelijk voor het design en leert onder de vleugels van Larissa het vak. Hoe kun je ervoor zorgen dat je visueel hetzelfde concept laat zien als het verhaal wat je graag wilt overbrengen naar je (potentiële) klanten? Daar weet onze Sam inmiddels veel van! Wil jij eens kennis maken met een van onze Peanuts om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen? Wij zetten de pinda’s voor je klaar!