fbpx

Over Peanuts Marketing

Ons team bestaat uit 7 Peanuts. We hebben allemaal ons eigen specialisme en onze eigen Peanutskenmerken. Als je deze Peanuts mixt, krijgt je een echte “Pindakaasstrategie”. Waarom een pindakaasstrategie? Omdat je van pindakaas groot en sterk wordt en het alle voedingsstoffen bevat die je nodig hebt. Dat is precies wat wij doen. Wij zorgen ervoor dat jij alle voedingsstoffen tot je beschikking hebt voor sterke campagnes en zichtbaarheid van jouw bedrijf! That’s Peanuts!

Kayleigh

Als ondernemer heb jij je eigen manier van werken en hierbij hoort ook de communicatie richting je potentiele en huidige klanten. Maar ben jij je wel bewust hoe zich dit uit binnen jouw onderneming? Ik Kayleigh Goossens van Peanuts Marketing geloof erin dat sales en leadgeneratie niet moeilijk hoeft te zijn zolang je maar verkoopt vanuit oprechte interesse en waarde vanuit je bedrijf. Kayleigh is de oprichtster van Peanuts Marketing. Als ondernemer heeft zij binnen 2 jaar tijd 3 labels gelanceerd: Peanuts Marketing, Peanuts Mail en de Peanuts Academie. Ze startte ambitieus als zelfstandige en heeft nu een team van 5 Peanuts! Ze werkt graag samen en wil voornamelijk dat haar team doet wat ze leuk vinden! Ze is een expert op het gebied van marketingstrategieën en salesstrategieën. Deze combinatie én de kennis van de techniek, maakt het automatiseren van marketingprocessen voor iedereen mogelijk!

kayleigh@peanutsmarketing.nl

Evelien

Evelien is projectmanager binnen Peanuts Marketing. Met de juiste werkervaring op zak weet ze precies hoe ze de wensen van een klant kan behartigen. Evelien zorgt ervoor dat alle projecten van A tot Z worden gemanaged en vlekkeloos verlopen. Met haar positieve energie en gedreven persoonlijkheid vult ze het team perfect aan. Eén aanspreekpunt, één vraagbaak, één Evelien!

evelien@peanutsmarketing.nl

Joany

Joany is projectmanager bij Peanuts Marketing. Als echte Peanut vindt ze het fantastisch om de vraagstelling van de klant inzichtelijk te krijgen en hierbij te helpen tijdens het project. Joany komt uit het noorden en door haar (h)eerlijke nuchterheid een aanvulling voor de strategie van jouw bedrijf. Haar kracht is het bewaken van de structuur, het inzichtelijk maken van doelen en stapsgewijs met je meekijken hoe je deze kunt bereiken.

joany@peanutsmarketing.nl

Sjors

Sjors is onze content Peanut. Hij is verantwoordelijk voor de teksten en de copywriting voor jouw bedrijf. Door zijn laagdrempelige manier van schrijven, waarin het enthousiasme er van af spat, kan hij makkelijk een (potentiële) klant fan maken van jouw bedrijf! Zijn kracht is het verhaal van de ondernemer vertellen en de juiste diensten uitlichten, zodat iedereen de boodschap begrijpt en enthousiast wordt over het product.

sjors@peanutsmarketing.nl

Femke

Femke is onze vormgever. Na haar afgeronde opleiding grafisch vormgeven vond ze het nog geen tijd om haarzelf over te geven aan het werkveld, maar maakte ze gebruik van de mogelijkheid om door te studeren. Deze kans heeft ze met beide handen aangegrepen middels de studie International Lifestyle Studie. Haar kennis en kunde binnen het design en conceptontwikkeling zet ze nu in bij Peanuts Marketing. Enthousiast, gedreven en leergiering, dat is Femke!

femke@peanutsmarketing.nl