fbpx

Over Peanuts Marketing

Peanuts Marketing zorgt ervoor dat sales en leadgeneratie Peanuts wordt. Als jonge ondernemer geloof ik dat sales en leadgeneratie geen pindakaas maken is. Het is namelijk heel eenvoudig. Maar wat maakt het nu Peanuts?

Kayleigh

Als ondernemer heb jij je eigen manier van werken en hierbij hoort ook de communicatie richting je potentiele en huidige klanten. Maar ben jij je wel bewust hoe zich dit uit binnen jouw onderneming? Ik Kayleigh Goossens van Peanuts Marketing geloof erin dat sales en leadgeneratie niet moeilijk hoeft te zijn zolang je maar verkoopt vanuit oprechte interesse en waarde vanuit je bedrijf.

06-40329519

Werken bij Peanuts Marketing?

Larissa

Binnen Peanuts marketing zorg ik ervoor dat een doelgerichte strategie doorvertaald wordt naar een concreet online communicatie middel, waarbij de vormgeving volledig aansluit bij de identiteit van het bedrijf en de partners. De doelgroep dient getriggerd te worden door een juiste boodschap, die perfect is vormgegeven. Met een eigen identiteit van o.a. kleurgebruik, lettertype en beeldtaal weet jij je te onderscheiden van de concurrent. En geloof me wij zorgen ervoor dat dit Peanuts wordt ;)!

Sjors

Als content creator ben ik medeverantwoordelijk voor de content van Peanuts Marketing, maar ook voor die van jou als (potentiële) klant. Met mijn passie voor taal, tekstschrijven en de psychologie achter de boodschap zorg ik ervoor dat de teksten verrassend, pakkend en juist geschreven zijn. Zo komt de boodschap bij de lezer binnen. Voeg daar nog wat eigenwijsheid, humor, creativiteit en een frisse blik aan toe en je hebt een volwaardige Peanut.