LinkedIn advertising

Voor wie?

In deze trainingen leren we je hoe je actief aan de slag kunt met advertenties binnen LinkedIn. Hoe zorg je er nu voor dat jouw doelgroep op het juiste moment jouw boodschap ziet? Hiermee gaan wij aan de slag.

Deze training is geschikt voor marketingmedewerkers en voor ondernemende professionals die aan de slag willen met een groter en effectiever bereik op LinkedIn.

Voor deze training is het van belang dat er budget is om daadwerkelijk advertenties in te gaan zetten. Je dient aan een minimaal budget te denken van €300 per maand en dit is afhankelijk van de vraag hoe groot de doelgroep is die je wilt bereiken.

Voorafgaand aan de training krijg je de instructies om een advertentie te schrijven en hoe jij je beeldmateriaal opmaakt.

Bedrijfspagina

Voor deze training dien je in het bezit te zijn van een bedrijfspagina waarvan je eigenaar bent plus je dient in het bezit te zijn van een goedgekeurde creditcard. Alleen dan is het mogelijk om te gaan adverteren.

 

Praktische informatie

STARTDATA

5 april
5 juli

TIJDSTIP

12.45 – 17.00 uur
12.45 – 17.00 uur

LOCATIE

C’ Park Bata
Europaplein 1
5684 ZC Best

GROEPSOMVANG

Maximaal 6 personen

DEELNAMEKOSTEN

€199,- excl. BTW

CERTIFICERING

Certificaat: LinkedIn advertising

Direct aanmelden?

Programma:
De training is interactief. We werken hierin met een kleine groep van maximaal zes deelnemers. Dit doen wij zodat wij jou de juiste ondersteuning kunnen bieden en eventuele vragen kunnen beantwoorden. De training op deze dag ziet er als volgt uit:

  • Inloop: 12.45 uur
  • Start training: 13.00 uur
  • Pauze: 14.30 uur
  • Vervolg training: 14.50 uur
  • Afloop training: 17.00 uur

Resultaat:

  • Je hebt een volledig ingericht advertentieaccount.
  • Je hebt een actieve advertentie lopen en weet hoe je hier resultaten in gaat meten.
  • Jij kun je bedrijf en hiermee jouw bereik opschalen.

Studiebelasting:
Je ontvangt ter voorbereiding een onlinetraining voor de basisinrichting. Dit neemt ongeveer twee uur in beslag, vervolgens duurt de training vier uur. Na afloop van de training dien je minimaal twee uur per week aan de slag te gaan met het analyseren en bijsturen van je advertenties.

Wil jij graag ons advies om je keuze te maken?
Stuur ons gerust een appje

Wil jij graag ons advies om je keuze te maken?
Stuur ons gerust een appje