fbpx

Peanuts Marketing

viert feest

Peanuts Marketing heeft begin oktober de 1000 volgers bereikt op LinkedIn. Dit vieren we groots en daarom we willen iedereen mee laten genieten van deze mijlpaal en de kans aangrijpen om onze kennis te delen.
Dit doen we door een LinkedIn boost te creëren. Dit zijn 5 video’s die je ontvangt en die je direct kunt implementeren binnen jouw strategie. We leren je hoe je snel meer volgers kunt creëren en voornamelijk hoe je zorgt dat je niet zomaar iets doet op LinkedIn. Nieuwsgierig geworden? Meld je aan via de link in de eerste reactie. De actie is nu € 10 en je kunt direct aan de slag! Wil je ook graag netwerken met andere ondernemers? Dit snappen wij als echte Peanuts ook en daarom wordt iedereen die deelneemt aan deze actie, direct toegevoegd aan een community waar je met elkaar in contact kunt blijven gedurende één jaar!

Herkenbaar?

  • Je plaatst berichten op LinkedIn maar haalt er nog geen nieuwe klanten uit
  • Je plaats ad hock berichten zonder een vaste structuur
  • Je voelt de druk om zichtbaar te zijn op LinkedIn maar weet niet goed hoe je het kunt inzetten
  • Je hebt behoefte aan een hou vast waardoor je meer contact kunt creeëren
  • Je start enthousiast maar zwakt dan langzamerhand af
Ja, ik doe mee!

Wat is de LinkedInboost


De LinkedInboost is een programma wat jij op ieder moment kan volgen. Je ontvangt 5 video's waarin wij je het algoritme van LinkedIn uitleggen. Na het bekijken van deze video's ben jij in staat je LinkedIn een boost te geven en een goede strategie neer te zetten.
Schrijf je in voor de LinkedInboost