fbpx

De kracht van e-mailmarketing

Je bent al een tijdje bezig om je bedrijf een ware boost te geven. Je verzint plan na plan, maar het grotere geheel en het gewenste rendement ontbreken. Zonde, want dat betekent dat je naamsbekendheid en omzetgroei laat liggen. Heb je al eens nagedacht over de inzet van een breed inzetbaar middel als e-mailmarketing? Dit is een krachtige tool om meer sales en leadgeneratie te realiseren.

De inzet van e-mailmarketing biedt kansen om diverse nieuwsbrieven te versturen en volledige salesprocessen op te bouwen, waardoor jij in contact blijft met je klanten. Dit wordt volledig voor je geautomatiseerd, zonder de kracht van persoonlijke communicatie en een persoonlijke aanpak te verliezen. Wij zorgen er simpelweg voor dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon aankomt.

Peanuts Marketing ondersteunt diverse bedrijven, uiteenlopend van business-to-business tot business-to-consumer, in haar e-mailmarketingactiviteiten. Van het schrijven en opmaken van nieuwsbrieven tot het bouwen van sales funnels en het analyseren van alle respons. Waar liggen je saleskansen en hoe kun je deze benutten met minimale inspanning? Door te automatiseren, segmenteren en personaliseren, bespaar je tijd en geld én weten potentiële klanten jou als eerst te vinden.

Opstartkosten

Iedere campagne heeft een opstartfase nodig waarin Peanuts Marketing alle zaken op orde brengt. We nodigen je dan ook graag uit op locatie in Best om samen rond de tafel te zitten voor een uitgebreide brainstormsessie en strategiebepaling, waarna wij het e-mailmarketingsysteem voor je inrichten, de juiste contactgegevens importeren en de sales funnels voor je bouwen.

We zorgen ervoor dat alles op voorhand op de juiste manier wordt ingericht, zodat we daar later in het proces profijt van hebben. Een goed begin is immers het halve werk. Wil je meer weten over onze expertise en dienstverlening? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons in.