Strategie

Je start met (online)marketing voor je bedrijf of product en je merkt dat de kansen oneindig zijn. Dat klopt, want de kansen op het gebied van marketing zijn eindeloos. Maar hoe weet je nu wat voor jou de beste keuze is?

Peanuts Marketing zorgt voor een strategie die past bij jouw bedrijf. Dit doen wij door strategiesessies te organiseren en het plan mee vorm te geven. Wij kijken welke doelen jij wilt behalen, binnen welk tijdbestek en welke kanalen jij het best kunt inzetten. We nemen de regie uit handen en zijn contactpersoon binnen jouw bedrijf/organisatie om ervoor te zorgen dat alles goed gestroomlijnd loopt. Geen losse ideeën meer, maar een duidelijke strategie en stappenplan.

We analyseren campagnes op basis van cijfers. Door een nulmeting te maken van waar je staat en waar je naartoe wilt, geven wij de strategie vorm. Wij zorgen voor duidelijke maand-, kwartaal- en jaarrapportages. Deze bespreken we met jou en we vertellen je welke kansen je kunt benutten. Je maakt zelf de keuze of we de werkzaamheden gaan uitbesteden aan professionals of dat er iemand bij je bedrijf aanwezig is die deze werkzaamheden kan oppakken. Doordat de ontwikkeling op marketinggebied niet stilstaat, is dit een continu proces. Wij waarborgen dat je meegaat in de ontwikkelingen en zorgen ervoor dat je geen kansen laat liggen.


Wil jij aan de slag met de juiste strategie binnen je bedrijf? Neem gerust contact met ons op.