Online marketing

Online marketing kan je ook wel zien als een groeikanon voor je bedrijf. Online marketing is breed, oneindig en het ontwikkelt zich iedere dag. Het is bijna onmogelijk om alle ontwikkelingen bij te houden, zeker als je daarnaast ook nog aan het ondernemen bent. Toch ben je je ervan bewust dat online marketing ook voor jouw bedrijf essentieel is. Maar waar start je? Welke kanalen kies je en hoe meet je resultaat?

Peanuts Marketing ondersteunt op het gebied van social media marketing, e-mailmarketing, remarketing en advertising. Hieronder leggen we de verschillende varianten uit. Wil je liever een persoonlijke toelichting? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Social media marketing:

Social media. Je kunt er niet meer omheen en het wordt dagelijks gebruikt door vrijwel ieder persoon in Nederland. We besteden heel wat uren aan scrollen, swipen en liken. Dit houdt in dat de kansen voor bedrijven of producten ontelbaar zijn.

Wij zorgen voor de juiste strategie op social media. Wij zijn gespecialiseerd in LinkedIn, Facebook en Instagram en kunnen jou ondersteunen met de marketing via deze kanalen. Wil jij aan de slag met social media, maar weet je niet welke kanalen je moet kiezen en hoe je ze moet onderhouden? Wij helpen je graag en zorgen voor een strategie die past bij jouw bedrijf en/of product.

E-mailmarketing

Een nieuwsbrief sturen, dat is toch e-mailmarketing? Klopt, maar dit is maar een klein onderdeel van e-mailmarketing. E-mailmarketing stelt je in staat om geautomatiseerde processen in te richten. Denk hierbij aan verkoopfunnels (geautomatiseerde berichten waardoor je verkoop realiseert) of bijvoorbeeld klantretentiefunnels (geautomatiseerde berichten waardoor klanten zich meer betrokken voelen bij je bedrijf en dus langer klant zullen blijven). Wij kiezen ervoor om met het systeem Active Campaign te werken als reseller. Active Campaign stelt je in staat om geautomatiseerde processen in te richten, webtracking uit te voeren of eenvoudige nieuwsbrieven te sturen.