Contentcreatie

De juiste boodschap, het juiste beeld en dat allemaal in dezelfde look and feel? Het is belangrijker dan ooit tevoren. Een pakkende zin of een opvallende foto. Het kan ervoor zorgen dat jouw online resultaten groeien.

Wij kunnen je hierin ontzorgen. Denk hierbij aan tekstuele content (storytelling of blogs), fotografie, video en copywriting. Wij hanteren hierbij een duidelijke structuur. Wij zorgen voor een look and feel die overal doorgevoerd kan worden. Denk hierbij aan woordkeuze, maar ook aan fysieke uitstraling. Hierbij adviseren wij je over een bepaalde frequentie binnen de contentstrategie. Wij werken bijvoorbeeld samen met diverse foto- en videografen en tekstschrijvers. We nemen dus letterlijk de regie voor je uit handen wat jou tijd bespaart en wij waarborgen de kwaliteit.

Plaats jij wekelijks berichten op social media? Dan is het van belang om af te wisselen in de soorten content die je plaatst en de beelden die je hierbij gebruikt. Wij zorgen voor passende contentcreatie én wij zorgen dat hier een maandelijkse of driemaandelijkse frequentie aan wordt gekoppeld.