Survival in Business

Als startende ondernemer was ik mijzelf heel bewust van mijn kwaliteiten en valkuilen. Ondanks ik een vlotte babbel heb, is het opzetten van een marketing/communicatieplan wel even wat anders. Deze expertise had ik niet in bezit. Via via ben ik bij Kayleigh terecht gekomen. We hadden vanaf het begin een heel open gesprek. Ondanks ik niet goed wist wat ik precies moest verwachten, was ik na ons kennismakingsgesprek gelijk verkocht.

 

Ze kon me met de juiste vragen precies in de richting krijgen waar ik naar toe wilde. Ik wist namelijk wel dat ik hulp nodig had met de marketingstrategie, maar wat ik precies nodig had was nog onduidelijk. Later hebben we dit samen helemaal geconcretiseerd en staan we waar we nu zijn. Haar aanpak en persoonlijkheid past heel goed bij mij. Kayleigh is Kayleigh en doet zich niet anders voor. Omdat alles zo goed aansluit is dit voor mij al minimaal de helft van de reden om met haar in zee te gaan. Uiteindelijk hebben we een heel mooi 1-op-1 traject afgerond.

 

Mijn ervaring met Peanuts Marketing is heel erg goed. Kayleigh heeft heel goed in beeld hoe ze dingen ziet en communiceert dit duidelijk. Dat werkt voor mij heel prettig. Van een heel breed plan hebben wij prioriteiten gesteld en dit hebben we getrechterd naar concrete acties. Haar expertise en passie hoe ze in het traject met je samenwerkt heeft het ook tot een leuk proces gemaakt. Die passie van haar vak zie je terug komen in hoe ze met haar klanten omgaat. Ze doet elke keer dat stapje extra. Ik weet nog dat ze me op dag één een boek gaf: ‘’lees dit maar eens thuis, dan weet je wat mijn vak inhoudt’’, zei ze. Dat vond ik zo bijzonder. Ook heeft ze me mee genomen naar haar netwerkclub waar ik op de dag van vandaag nog steeds inspiratie en creativiteit uithaal. Kayleigh kiest echt voor jou als klant wanneer ze met jou in zee gaat. Dat maakt haar traject ontzettend waardevol.

Survival in Business – Jelle van Helvoort

www.survivalinbusiness.nl