RLVNT PPL

Na mijn afstuderen ben ik gelijk gestart bij RLVNT PPL. Ik heb ik het geluk gehad dat ik bij de opstart van het bedrijf al veel mee mocht helpen. Op dit moment ben ik werkzaam in de sales en marketing. Al best lange tijd hebben de eigenaren contact met Kayleigh, omdat ze samen bij Microlab hebben gezeten. Vrijwel gelijk hebben wij met zijn allen aan tafel gezeten omdat we de marketing moesten opstarten. Denk daarbij aan het opzetten van campagnes, emailmarketing en de social media strategie. Kayleigh was voor de marketing en sales al een paar keer bij ons geweest. Samen hebben we dit helemaal uitgewerkt.

Ik zit zo een keer in de twee weken samen met Kayleigh voor de salesstrategie, de andere week belt ze me. We bespreken doelstellingen en ze coacht me hoe het de afgelopen weken ging en waar ze me mee kan helpen. Dat gaat van heel globaal hoe de afspraken gegaan zijn tot concrete tips hoe we zaken beter anders aan kunnen pakken. Ik merk dat ik de coach sessies super fijn vind. Ik kan heel goed met Kayleigh overweg, ook op persoonlijk vlak. Ze houdt me tijdens deze sessies echt een spiegel voor en drukt wanneer nodig ons met de neus op de feiten.

Voor de marketing zitten we zo’n een keer in de twee/drie weken samen. We pakken de contentkalender erbij en kijken welke berichten we hebben. Passen de berichten bij de klanten of kunnen we deze concretiseren zodat de marketing beter aansluit? Daarnaast draaien we samen campagnes. Wij leveren dan de teksten aan en Kayleigh zet ze klaar voor ons. We analyseren samen en kijken wat we de volgende keer beter kunnen doen. Dat werkt prettig, je hebt echt resultaat en zo kun je SMART te werk gaan.

Ik vind het ontzettend fijn om met Kayleigh samen te werken. Ze deelt haar ervaringen van haar ondernemersreis, ze neemt me mee naar netwerkevents en is persoonlijk echt bij je betrokken. Voor mij is Kayleigh echt een motiverende factor in mijn werk.

Ik kan iedereen adviseren om met Kayleigh samen te werken.

RLVNT PPL – Reni Appelhof

www.rlvntppl.nl