Kremers Schilderwerken

Kayleigh en ik kennen elkaar van BNI. In die tijd wilde ik graag meer zichtbaarheid op social media. Dit hoefde in eerste instantie niet per se meer werk te zijn. Voornamelijk continuïteit in het posten van berichten en bekendheid creëren was voor mij belangrijk.

Dit zijn we gaan aanpakken door structureel social media teksten te gaan posten. En wellicht in de toekomst wil ik dit gaan uitbreiden. Vraagstukken als: ‘’waar zit de markt?’’ en ‘’waar gaan we naartoe als bedrijf?’’ zijn lastige vragen voor mij als persoon. Wij zitten in een hele specifieke branche als schildersbedrijf en voor mij is het belangrijk dat ik ook na de winter kan zeggen, ‘’ik heb toch al mijn personeel kunnen binnen houden’’. In de zomer is voor ons werk zat. Daarentegen is de periode van november tot februari lastig. Je merkt dat je dan wel echt hulp kunt gebruiken hoe je meer projecten binnen kunt krijgen. Dit zit veel meer op strategisch vlak en hier is voor ons nog winst te behalen.

Mijn ervaring met Kayleigh is prima en goed. Kayleigh is recht door zee en dat ben ik ook. Dat werkt samen heel prettig.

Kremers Schilderwerken – René Kremers

www.kremersschilderwerken.nl