Influence Green Energy

Al een tijdje zijn wij onderweg met Peanuts Marketing. Via via zijn wij terecht gekomen bij Kayleigh. We merkten dat we graag vertrouwen en professionaliteit op social media wilden creëeren in de groei van ons bedrijf. Gelijk na onze eerste kennismaking voelden wij een wederzijdse klik en zijn wij aan de slag gegaan. Omdat wij een klein bedrijf zijn, is het fijn dat je met een externe partner kan sparren die 100% voor jou klaar staat. En dat loont.

Wij willen overal dezelfde uitstraling hebben in onze social media uitingen. Peanuts Marketing regelt dit voor ons. Zowel teksten voor de website, brochures, email marketing als social media neemt Kayleigh uit handen. Ook hebben wij eens in de zoveel tijd strategiesessies over de planning en wat de markt doet. Het is fijn om zo te weten waar we als bedrijf aan toe zijn en waar we naar toe willen groeien.

De ervaring met Peanuts Marketing is super goed. Zelf ben ik bijvoorbeeld minder creatief, het is dan prettig om een creatieve partner te hebben waar je mee kan brainstormen en die je begrijpt. Kayleigh levert echt maatwerk. Ik hoef maar een idee op tafel te gooien en Peanuts Marketing vertaalt dit precies naar een plan wat wij willen hebben. En dat is uniek.

Influence Green Energy – Vera Vleeschdrager

www.influencegreenenery.nl