Huys van Goud

Via mond-op-mond reclame zijn wij bij Peanuts Marketing beland. We kregen te horen dat Kayleigh een fijne vrouw is om mee samen te werken en een goed marketing bedrijf heeft. Als startende onderneming waren wij nog zoekende in de marketing wereld. Om dit op te lossen hebben we contact gelegd met Peanuts Marketing hoe het bedrijf op een professionele manier naar buiten kon treden. Dit resulteerde gelijk voor naamsbekendheid en klanten.

Inmiddels helpt ze ons met een breed scala aan marketingvraagstukken. Zo ontzorgt ze ons in social media en krijgen wij regelmatig een persoonlijke strategiesessie. Maar ook bij andere projecten helpt ze je echt verder. Denk bijvoorbeeld aan flyers maken, facebook campagnes, fotoreportages en de website optimaliseren. Door Peanuts Marketing zijn we in een klap ontzettend gegroeid.
Kayleigh is een ontzettend fijne vrouw om mee samen te werken. De lijntjes zijn erg kort en als het nodig is zet ze altijd een tandje bij. Daarnaast ervaren wij de samenwerking als flexibel en zal ze altijd open en eerlijk zijn. Kayleigh heeft echt een visie op zaken en is een ontzettend fijne sparringpartner. Deze visie brengt ze over naar haar klanten. Je ziet de passie en energie in haar ogen als ze aan het vertellen is.

Marleen & Marcel – Huys van Goud

www.huysvangoud.nl