Breatec

We merkten dat we te weinig met LinkedIn deden als bedrijf. Zeker met alle ontwikkelingen rondom dit kanaal vonden wij het belangrijk om meer naamsbekendheid te genereren. Zo zijn wij in contact gekomen met Peanuts Marketing. We merken dat we met behulp van Kayleigh meer interactie hebben met onze klanten en een grote toename aan volgers op LinkedIn. Het is een fijn platform om direct contact te hebben met je doelgroep, zeker als het gaat om specifieke vraagstukken.

Kayleigh neemt voor ons de teksten uit handen en beheert daarnaast onze website. Hier zijn wij onlangs ook begonnen met het inspireren van onze klanten door middel van blogs. Ze houdt dit alles keurig bij en geeft een update wanneer dit nodig is.

Onze ervaring met Peanuts Marketing is buitengewoon. Kayleigh is heel aardig, open en zeer direct. Zo weet je als bedrijf waar je aan toe bent en geeft ze eerlijk aan wanneer we iets wel of niet moeten doen. Kayleigh weet precies waar ze het over heeft. Ze is correct en dat resulteert in een fijne samenwerking.

Breatec – Jacobus Richter

www.breatec.com