Beekmans Heftrucks

Kayleigh en ik kennen elkaar al een lange tijd. We zijn allebei jonge ambitieuze ondernemers en werkten in het verleden al samen. Toen werkten we voornamelijk op het gebied van automatische e-mails genereren. Al snel kwam bij mij de conclusie dat niet enkel de automatisering, maar strategie en planning de sleutel is tot succes. Daar heeft Kayleigh mij ontzettend bij geholpen.

Voor ons was het belangrijk dat we niet enkel de marketing uit handen gaven. Wij willen onze missie en visie vertalen in een duidelijke marketingstrategie. Waar de strategie in een goed tijdspad gewaarborgd wordt. Kayleigh weet waar ze het over heeft als ze ons hiermee helpt. Ze heeft zelf ontzettend veel ervaring met ondernemen en heeft veel personeel gehad. Onlangs is ze met haar bedrijf terug gegaan naar haar eigen krachten, namelijk structureren en een tijdspad uitzetten.

Als ambitieuze ondernemer weet ze dan ook als geen ander wat het is om een bedrijf te runnen. De kijk op wat blijft liggen en wat uit handen genomen moet worden. Elke veertien dagen komt Kayleigh bij ons op kantoor en dan geven we echt samen gas. Dat werkt ontzettend prettig. We kunnen wel 20 social media berichten door elkaar posten, maar zonder plan kom je niet tot het gewenste effect.

Jarmo Beekmans- Beekmans Heftrucks

www.beekmansheftrucks.nl