fbpx

Binden met bloggen

Bloggen is niet meer weg te denken uit het huidige communicatietijdperk. Een blog is simpelweg een informatief of inspirerend artikel dat regelmatig op jouw website verschijnt, een persoonlijke noot bevat en met een informele tone-of-voice geschreven is. Natuurlijk wordt er bij een zakelijke blog gekozen voor een zakelijke schrijfstijl, gebaseerd op het onderwerp en de doelgroep van de te schrijven blog.

Maar waarom bloggen we dan? We bloggen om onszelf te laten horen, anderen te inspireren, bewustwording te creëren of draagvlak te realiseren. Daarbij zetten we zakelijke blogs in om naamsbekendheid op te bouwen, online vindbaarheid te vergroten en producten of diensten uit te lichten. Door regelmatig effectieve blogcontent te plaatsen, wordt je website vaker bekeken, bouw je expertstatus op en leren je (potentiële) klanten je kennen en gaan ze je vertrouwen.

Peanuts Marketing creëert diverse blogs voor uiteenlopende bedrijven. We ontzorgen je door de contentcreatie, van tekstueel tot visueel, volledig voor je uit handen te nemen. Daarbij beschikken wij over kennis van SEO (Search Engine Optimization) om jouw website hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, wat jouw concurrentievoordeel op kan leveren.

Opstartkosten

Iedere campagne heeft een opstartfase nodig waarin Peanuts Marketing alle zaken op orde brengt. We nodigen je dan ook graag uit op locatie in Best om samen rond de tafel te zitten voor een uitgebreide brainstormsessie en strategiebepaling. Daarbij zal onze content creator zichzelf uitgebreid inlezen in jouw bedrijf en werkzame branche.

We zorgen ervoor dat alles op voorhand op de juiste manier wordt ingericht, zodat we daar later in het proces profijt van hebben. Een goed begin is immers het halve werk. Wil je meer weten over onze expertise en dienstverlening? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons in.